top of page
2021 - 2022      Er bestaan tegenwoordig vele "werelden" om ons heen, welke is de echte?

Fictieve wereld

 

b.v. Fata Morgana  (de mystieke wereld, of de droom)

Aan dit effect worden magische eigenschappen toegeschreven, omdat het zich in verschillende vormen kan manifesteren. Dit effect is een vreemde optische illusie, wat dichter bij de fantasiewereld staat dan bij de werkelijkheid.

Wie niet weet waar dit effect over gaat, ze geloven dat ze een wonder hebben ontdekt.

Fata = de godin van het lot, Morgana=een fee of tovenaar, heks

  

The Cloud

 

De definitie van cloud kan nogal vaag klinken, maar in feite is het een term die wordt gebruikt voor de beschrijving van een globaal netwerk van servers, elk met een unieke functie. De cloud is geen fysiek ding, maar een reusachtig netwerk van externe servers overal ter wereld die aan elkaar zijn gekoppeld en als één ecosysteem fungeren.

 

De nieuwe wereld

 

Dat is het “nu” of de toekomst.

De virtuele wereld

 

Wat betekent Virtuele wereld? een Virtuele wereld. een digitale 3D vormgegeven omgeving waarin een speler met behulp van een avatar (een personage of karakter) kan rondlopen

Virtuele werelden zijn in essentie ontmoetingsplekken.

De premisse van een virtuele wereld is relatief simpel: gebruikers nemen er deel in sociale activiteiten met hun avatars in een open virtuele omgeving in 3D.  Het doel van deze werelden is virtuele menselijke interactie. Je kunt mensen ontmoeten en ervaringen hebben die je in het echte leven niet zou kunnen waarmaken.

Sommige werelden zijn getrouwe reproducties van echte fysieke locaties, waardoor je kan ‘reizen’ van in je zetel.

  

bottom of page